Zaden bestellen

Beste tuinders,

Vanaf zaterdag 17 december liggen de nieuwe zadencatalogi en bestellijsten klaar van de firma’s Garant Zaden en Chr. de Leeuw & Zonen in het clubhuis.

Van de catalogus van Chr. de Leeuw hebben we niet veel gekregen, omdat de boekjes hetzelfde zijn als vorig jaar.  Je kunt de boekjes van vorig jaar gebruiken als je die nog hebt. Bestellijsten heb ik voldoende, die kan een ieder meenemen. Van Garant Zaden heb ik voldoende boekjes, die zijn wel anders dan vorig jaar.

De bestellijsten voorzie je duidelijk van je naam, tuinnummer en e-mail adres. Daarna graag in de brievenbus van het clubhuis doen.

De digitale PDF versies zijn hieronder beschikbaar.. Graag het bestelformulier terugmailen naar: zadenverkoop@atvgalecop.nl

Zowel de papieren versies als de digitale versies van de bestelformulieren moeten vóór 31 januari ingeleverd / gemaild worden. De datum is verlengd.

Ook dit seizoen probeer ik alle zaden begin februari binnen te krijgen. Pootaardappelen worden later geleverd. De exacte leveringsdata mail ik nog naar jullie.
Mochten jullie nog vragen hebben, hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,
Ivanka van den Bosch
zadenverkoop@atvgalecop.nl

Catalogus Chr. de Leeuw & Zonen (2022 + 2023)  – Bestellijst Chr. de Leeuw & Zonen 2023

Catalagus Garant Zaden (2023) Aardappellijst Garant Zaden (2023)Bestellijst Garant Zaden 2023