Prijslijst tuingoederen

Verkoop tuingoederen

Op dinsdag- en zaterdagochtend van 9 -12 uur is er de mogelijkheid om tuingoederen te kopen.
U kunt vantevoren afrekenen in het clubhuis (uitsluitend met PIN betalen).
Tijdens de winterstop van december tot maart is er geen verkoop.

Prijslijst tuingoederen 2021


P L A N T J E S MARKT V E R K O O P

De verkoop is nu geëindigd voor dit jaar. De merendeel van de tuinders waren tevreden met het click en collect systeem; al was het alleen maar vanwege het gemak om de plantjes bij de vereniging te kunnen kopen. De komkommer plantjes zijn helaas gesneuveld bij veel tuinders. Volgend jaar, mits alles weer normaal is, zullen we later in het jaar de planten aankopen.


8 april 2021

Tijdens de vrije verkoop op dinsdag- en zaterdagochtend zijn de volgende plantjes nog te koop (zolang de voorraad strekt):
bloemkool – broccoli – Chinese kool – koolrabi – palmkool – rode kool – savooikool – spitskool – witte kool – groenselderij – knolselderij – knolvenkel – paksoi.
Helaas zijn de plantjes: pompoen – boerenkool – mais – dille niet leverbaar.

Heeft u plastic containers of bakjes beschikbaar, wij kunnen ze voor de verkoop goed gebruiken.
Voor de kas staat een doos waarin u de bakjes kwijt kunt. Bedankt alvast !


Op veler verzoek heeft het bestuur besloten om dit jaar toch een plantjesverkoop te organiseren. De plantjesmarkt krijgt een andere opzet dan in voorgaande jaren. We gaan een systeem van click&collect toepassen, zoals de winkeliers dat nu ook doen.

U ontvangt bericht zo gauw de plantjes geleverd worden. De datum is nog niet bekend; we zijn afhankelijk van het aanvoer van plantjes door de leverancier. De plantjes worden mogelijk in delen geleverd.

Het afrekenen en ophalen kan op zaterdagmiddag, in het clubhuis. U wordt dan verzocht de hele bestelling in één keer te betalen. Éénmaal bestelde plantjes mogen niet geruild of teruggegeven worden.

Beste mensen, wees aub begripvol als er zaken niet helemaal perfect lopen. Voor ons is dit de eerste keer dat we op deze manier de verkoop organiseren en in zo’n kort tijdsbestek. Wij zullen ons best doen om alles soepel te laten verlopen.

Met behulp van de vrijwilligers moet dit zeker gaan lukken!