Tuinonderhoudsdienst

Eénmaal per jaar wordt van de tuinders verwacht dat zij een ochtend meehelpen met het algemeen onderhoud op het complex. Dat kan van alles zijn, bijvoorbeeld het verwijderen van onkruid of herstbladeren bij het clubhuis; rommel opruimen van leegstaande tuinen; riet verwijderen bij slootkanten en verder zijn er genoeg andere diverse klussen die gedaan kunnen worden.

Elk lid ontvangt één keer per jaar via email een oproep om te komen. Komt u niet op de afgesproken dag, dan wordt € 35,00 afkoopsom in rekening gebracht (lees het Huishoudelijk Reglement, artikel 23). Voor tuinders boven de 70 jaar is de tuinonderhoudsdienst niet verplicht.

De ochtend begint om 9 uur en eindigt om 12 uur. Wij verzamelen in het clubhuis; kom bij voorkeur een kwartier eerder. Het dienstdoende bestuurslid verdeelt de taken. Er wordt gewerkt in kleine groepen. Dit is ook een goed moment om mede-tuinders beter te leren kennen. Als de Covid19-restricties niet meer gelden, kunnen we ook weer gezellig met z’n allen koffie drinken.

Schema tuinonderhoudsdienst 2021